Rólunk

[row h_align=”center”] [col span__sm=”12″ align=”center”]

Többet adunk egy “szimpla” oktatásnál

Odaadjuk neked a Betonstabil Számítógépezés titkát!

[ux_image id=”321″]

A célunk nagyon egyszerű.

[/col] [/row] [row] [col span__sm=”12″]

Az idősebb korosztály nem született bele a számítógépezés világába és kőkemény verejték árán szerezte meg a jelenlegi tudását. A generációk közötti digitális szakadék nagy, ezért Célunk, hogy ez a szakadék csökkenjen és bátran és stabilan nyúljanak a számítógéphez, hogy a legtöbb örömet, szórakozást és szabadságot adja vissza a használata. Mindezt interneten keresztül, támogatással, a termékeinkkel és leckesorozatokkal érjük el.

Az alapításnak az volt a gondolata, hogy nagyon sok emberből hiányoznak az alapok és sajnos azt tapasztaltuk, hogy az iskolai képzések és tanfolyamok is nélkülözik ezt a típusú tanítást. Saját tapasztalatunkra építkezve tanítjuk meg az embereket a hatékony és tudatos számítógépezésre mindezt úgy, hogy apró lépésekkel haladunk előre és az út végén stabilabb, biztosabb számítógépes tudást fog kapni a “diák”.

A Villámlás Informatika 2007-es alakulását követően pár évvel később a Tudatos Számítógépezőkkel lehetővé vált, hogy sok embert megtanítsunk biztos kézzel bánni a számítógéppel. Embereket, akik évekig küzdöttek, de sohasem tudták igazán megtanulni a számítógépet használni. Most végre a Tudatos Számítógépezőkkel megnyílt a lehetőség és sikereket érnek el. Ügyfeleink az egyszerűséget keresik, hogy egyértelműen, őszintén kommunikáljanak velük és ők is ugyanezt megtanulhassák.

A Tudatos Számítógépezők nem szimpla oktatás, vagy tanfolyam, hanem betonstabil számítógépes tudás, ami magabiztos számítógép használatot, harmóniát biztosít és megadja azt a plusz határozottságot ami a számítógépezéshez kell.

[/col] [col span__sm=”12″ divider=”0″ align=”center”]

Egyetlen dolog hiányzik, TE.

[/col] [/row]