Felhasználási feltételek

FONTOS - Kérjük, figyelmesen olvasd el ezt a megállapodást. Ez a szöveg tartalmazza a rendszerre vonatkozó felhasználási feltételeket és a pénz visszatérítési irányelvünket.

I. KÖTELEZVÉNYEK

Ez a szerződés (továbbiakban „Szerződés”) a www.szamitogepkezeles.hu (továbbiakban „Oldal”) oldal használatára vagy bármilyen információ, anyag, kép, grafika, adat, linkek, HTML, Java kód és egyéb kapcsolódó tartalom (együttesen „Tartalom”) és az oldalon található szolgáltatások felhasználására vonatkozik. A Villámlás Informatika saját belátása szerint módosíthatja a szerződésben foglaltakat. Abban az esetben, ha érdemi változás történik a megállapodásban, akkor arról emailben értesítést küldünk. Ha bármilyen módosítás elfogadhatatlan a számodra az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy nem használod a szolgáltatásainkat és azonnali hatállyal kéred az előfizetésed megszüntetését. ELFOGADOD ÉS A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉVEL KIJELENTED, HOGY ELMÚLTÁL 18 ÉVES ÉS JOGILAG IS MEGKÖTHETŐ EZ A MEGÁLLAPODÁS.

II. PÉNZ VISSZATÉRÍTÉS / LEMONDÁS

Azt akarjuk, hogy jól érezd magad a Tudatos Számítógépezők oktatói világában. Természetéből adódóan a megvásárolt oktatói tagságra van egy szigorú 14 napos Pénz visszafizetési irányelvünk, ami a vásárlás dátumával veszi kezdetét. Vagyis ha nem azt kaptad, amit kértél, akkor kérdezés nélkül visszafizetjük a tagdíjat. Kérlek vedd figyelembe, hogy a visszafizetéseket mindig a hónap első 10 napjában teljesítjük. A visszafizetés történhet utalással és készpénz küldéssel egyaránt.
Az is előfordulhat, hogy törölni akarod a regisztrációdat, amit megtehetsz csak írj egy emailt az oktatas (@) szamitogepkezeles (.) hu címre, vagy hívd a +36 20 490 71 58-as telefonszámot.

A Tudatos Számítógépezők elkötelezték magukat amellett, hogy minden ügyfelük kivételes szolgáltatást kapjon.

III. ADATVÉDELEM

A jelenleg érvényben lévő Adatvédelmi dokumentációnkat („Adatvédelem”) a www.szamitogepkezeles.hu/adatvedelem oldalon olvashatod el. Amikor a megrendelőlapon adatokat küldesz, regisztrálsz, feliratkozol egy termékünk megvásárlására, hogy használhasd az oldal zárt részeit és hozzáférj az ott tárolt tartalmakhoz, akkor elfogadod a Társaságunk Adatvédelmi irányelvét is.

IV. REGISZTRÁCIÓ

Ha megvásárolod a Tudatos Számítógépezők klubtagságot (lásd alább), akkor vállalod a termék árának kifizetését, amit a bankodnál átutalás formájában, a postán piros utalványon, vagy készpénzen keresztül teljesítesz. Az előfizetésed addig él, amíg nem kéred a termék vagy szolgáltatás törlését. Az előfizetést bármikor törölheted az oktatas(@)szamitogepkezeles(.)hu levelezési címünkön.

A klubtagság díja - 17.800 Ft
A tagság tartalmazza:
- Korlátlan hozzáférés az oktatói videókhoz
- Folyamatosan bővülő tartalom elérése
- Telefonos segítségnyújtás
- Személyes segítség
- Szakmai tanácsadás telefonon és emailen keresztül

A személyes segítséget a klubtagság díjának beérkezését követően tudod kérni, amelyet minden esetben telefonos egyeztetés előz meg. A személyes segítséget 1 éven belül és 1 alkalommal díjmentesen kérheted, azt követően ez a segítségünk díjköteles.
Az 1 éven belül kért személyes segítségnek nincs külön díjtétele, egyedül az utzásra szánt üzemanyagot téríted meg, de azt is csak az odaútra.
Személyes segítség díja (ha már felhasználtad a díjmentes segítséget): 15000Ft / alkalom
Az utazási költségtérítés díja (minden esetben költség): 20Ft / km.

A tagdíj beérkezését a megrendelést követő 8 napon belül várom.
Felhívom a figyelmedet, hogy a megrendelőlap elküldése elektronikusan kötött szerződésnek minősül, ami fizetési kötelezettséggel jár! Azonban lehetőséged van ezt a szerződést 14 napon belül következmény nélkül felbontani. Ha nem élsz ezzel a lehetőséggel, akkor a szerződés jogerőre emelkedik!

Ha nem érkezik be a tagdij és nem tudjuk az okát, akkor fenntartjuk a jogot a tagság felfüggesztésére, illetve törlésére! Kérlek jelezd, ha megcsúsznál a befizetéssel, akkor nincs probléma.

A klubtagság folyamatos egészen addig, amíg a klubtag nem jelzi a tagság felfüggesztését, lemondását.

A telefonos és levelezős segítséget a tagságod ideje alatt kérheted.
A tartalmat havonta bővítjük, a régi anyagokat frissítjük és karbantartuk.

Hozzáférés a klub leckéihez: A hozzáférést a kiküldött felhasználónév és jelszó biztosítom, amit a www.szamitogepkezeles.hu klubtagi oldalon a Bejelentkezés gombra kattintva tudsz használni.

A lejárati idő letelte előtt tájékoztató levelet kap, hogy tag kíván-e maradni. Amennyiben nem érkezik válasz a szerződés értelmében a klubtagság és a vele együtt járó szolgáltatás folyamatosan biztosításra kerül.

Cégünk fenntartja a jogot, hogy a tagsági díj időről-időre változhat.

V. TARTOZÁS

A nem fizetés és a tájékoztató levelek semmibe vétele jogi következményt - behajtást von maga után, amelynek teljes költségét - a tartozás kifizetését is beleértve - a klubtagot terheli!
Ha a klubtag a tagságot lemondja, de tartozás áll fenn, akkor a tartozását ki kell egyenlítenie.
A tartozás mértékéről minden esetben fizetési értesítő levelet kap.

VI. FELHASZNÁLÁSI JOGOK

A cég tulajdonosa (továbbiakban „Tulajdonos”) és engedélyezője az oldalon található szellemi terméknek és szolgáltatásnak. A Tulajdonosnak érdeke, hogy a szolgáltatások egésze a honlapon elérhető legyen és az engedélye nélkül külső helyszínre ne kerüljön, kivéve ha külön megállapodás készül annak felhasználhatóságáról. Kifejezetten tilos honlapon szereplő szolgáltatásoknak, honlap forráskódjának engedély nélküli másolása, terjesztése, felhasználása, vagy nyilvánosságra hozatala. Mi engedélyezzük számodra a korlátozott terjesztési jogokat egészen addig, amíg a tervezett célokra használod az oldalt és ameddig betartod a Partnerprogram felhasználási feltételeit. Ez a korlátozott engedély nem jogosít fel arra, hogy adatokat gyűjts, vagy felhasználd saját céljaidra.
Ha ezt a megállapodást megszeged és a honlap tartalmát tiltott célokra használod fel, akkor a közöttünk létrejött megállapodást azonnali hatállyal megszüntetjük és jogi lépéseket kezdeményezünk.

Visit in 888bingo information.