Kezdjük az alapoknál a tanulást

Cél a betonstabil számítógép használat

Az igazság az, hogy a számítógépet nem elég bekapcsolni és nyomkodni. A számítógép utasításokat hajt végre, ami a legtöbb felhasználónak – akik nem jártasak ebben a világban – úgy tűnhet, hogy nem azt csinálja a gép amit akarunk. A gép mindig engedelmeskedik, nem is tehet mást.

Megismertetjük veled ezt a világot, lefektetjük az alapokat, hogy tudatosan irányítsd a számítógépet.

Tapasztalatainkat átültettük a tanításba

Bizonyított az Oktatói klubtagság

A Klubtagság célja, hogy irányt mutasson és segítséget nyújtson a helyes számítógép használatban. A termék megvásárlásával azonnal kezdetét veszi a személyes útmutatás. Sok ember fizette ki a termék árát, mert nem csak a tudatos kezelést tanulja meg, hanem állandóan bővülő digitális mankóhoz és svájcibicskához is jut.

Rendet teszünk a fejekben, tisztázzuk az alapokat, ezáltal eljutunk a tudatos számítógép használathoz.
A Klubtagság azonnal használható, a rendszer teljes egészében a felhasználó igényeire van szabva.

Az egyszerű rendszer mindenkit megtanít

Számítógépezni

Példaként vegyük József történetét. Évekkel korábban József a munkájához számítógépet vásárolt. Próbálta önállóan megtanulni a gép használatát, de nem volt sikerélménye és a gép inkább nyűg volt mint öröm. A számítógépes tanfolyamon szerzett tudása elenyésző, a gyerekei, unokája idő után türelmetlenül elhajtotta. Szerette volna, ha a technika vívmánya segíti a munkáját nem pedig hátráltatja. A feleségét az őrületbe kergette az állandó szitkozódásával és csapkodásával, hogy a gép már megint nem azt csinálja amit szeretne. Hallott erről a klubról és az ígéretről, hogy segítik a tanulását. Örült és élt a felkínált lehetőséggel és hónapról-hónapra egyre magabiztosabban mozgott a számítástechnika útvesztőjében.

Évekig bosszankodtam a gépem miatt és nem gondoltam, hogy a használata valaha örömet fog okozni. Végre képes vagyok normálisan dolgozni rajta.

Gál József

Az oktatói tagság

Jellemzői

A Klubtagságot korlátlan hozzáféréssel tudod igénybe venni, ami 12180 forintot jelent a konyhamalacból.
A korlátlan hozzáférésért egyetlen egyszer fizetsz. A klubtagság 1 összegben fizetendő! Ezért cserébe könnyen kezelhető felületet, átlátható menürendszert, segítséget és gyakorlási lehetőséget kapsz…

A rendszer azonnal használható

A rendszer készen áll a használatra, pusztán élned kell a lehetőséggel. A tudatos használathoz kérd a segítséget és mi a rendelkezésedre állunk.

A rendszer azonnal használható

A rendszer készen áll a használatra, pusztán élned kell a lehetőséggel. A tudatos használathoz kérd a segítséget és mi a rendelkezésedre állunk.

Szuper oktatói felület

Ez a legfontosabb – e nélkül nincs esélyed a hatékony tanulásra. A tagi oldal tartalmazza az előfizetésednek megfelelő videós leckesorozatot, dokumentumokat és hanganyagot!

Átadjuk a tudásunkat

Az összegyűjtött gyakorlati praktikáinkat csokorba szedtük és ez most a rendelkezédre áll. A tudatos számítógépezés alappillére a tanulás.

Ha olyan tanulási lehetőséget keresel, ami gyors, hatékony, az ára megfizethető és segít rendszerezni és gatyába rázni a számítógépes ismereteidet, akkor vásárold meg az
Oktatói tagságot még ma.

Kattints ide a csatlakozáshoz, MOST

Nagyon sok felhasználó tanul ezzel a módszerrel

és nem azért mert mi vagyunk az egyetlen számítógép oktatással foglalkozó csapat…

Ugyanakkor mi vagyunk az egyetlen csapat, akik stabil használatra tanítjuk a felhasználókat.

És az egyetlen csapat akiknek szándéka, hogy a felhasználó hatékonyabban használja a számítógépet és biztosabban mozogjon a digitális világban.

Rendkívül kényelmes és biztonságos! E-mailen vagy telefonon üzenhetek ha valami nem működik, legkésőbb 24 órán belül megoldják a problémámat!

Hidvéghy Judit

Új megközelítés a számítógép oktatásnak. A korlátlan hozzáférésnek köszönhetően bármikor számíthatok a csapatra és rövid időn belül választ kapok a kérdéseimre. Gyors, olcsó, hatékony! Köszönöm nektek, csak így tovább!

Szűcs Anita

El sem hittem, hogy végre olyan szolgáltatást találtam, ami nem átverés és nyugodt szívvel tudom ajánlani. Bizalmat szavaztam és nem csalódtam, az oktatói formulával rengeteget tanultam. Végre értem mi miért történik a gépen!

Újhegyi Zoltán

Ezt az Oktatói platformot a felhasználók az egész országban használják.

Az emberek megtalálták a biztos hátteret és szakmai kérdés esetén rendelkezésükre áll egy biztos pont akihez fordulhatnak. Ugyanakkor sajátjuknak érzik az állandóan bővülő tananyagot és ezáltal stabil digitális mankó segíti a hétköznapjaikat. Mi kell még, hogy TE is használd ezt a Rendszert?

Regisztrálj

az Oktatói közösségbe még MA!

Kattints ide a regisztráláshoz MOST!