Oktatói tagság Felhasználói Támogatás

GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Miért vásároljam meg az Oktatói tagságot?

Az oldalon megtalálható anyaggal igyekeztem a lényegre koncentrálni és hasznos tudást nyújtani. Nem akarom az idődet húzni, ezért a leckéket úgy állítottam össze, hogy a mindennapokban azonnal használható tudás birtokosa legyél. A klubtagság árát egyetlen egyszer fizeted és ezért cserébe korlátlanul megtekintheted a tananyagot és igénybe veheted a telefonos és számítógépes segítséget. Tulajdonképen egy folyamatosan bővülő digitális mankót és svájci bicskát kapsz, ami örökre a tiéd.

Miért jött létre ez az Oktatói tagság?

Minden ember egyéni képességekkel rendelkezik és más-más ütemben tudja elsajátítani az elhangzottakat. Az Oktatói tagság segítségével a felhasználók a saját haladási ütemüknek megfelelően tanulják az anyagot. Ebben van nagy segítségükre, hogy a leckéket újra és újra visszanézhetik.

A regisztrációt követően mennyi ideig kapok hozzáférést a leckékhez?

A leckesorozatokhoz korlátlan hozzáférést biztosítok és ezt a hozzáférést soha többé nem kell megújítanod.

Mennyibe kerül a Oktatói klubtagság?

Az Oktatói klubtagság díja 17.800 Ft költséggel jár.

Megrendeltem a tagságot, mégsem tudom használni! Miért?

Ellenőrizd email fiókodat, mert a megrendelést követően 24 órán belül küldöm a felhasználónevedet és jelszavadat. Miután bankszámlánkra megérkezett az Oktatói tagság ellenértéke, azonnal hozzáférést biztosítok a leckékhez.

Hogyan férek hozzá a leckékhez?

A leckéket a www.szamitogepkezeles.hu internetes címen éred el. Belépni a leckékhez a saját felhasználóneveddel és jelszavaddal tudsz.

Milyen gyakorisággal töltitek fel a leckéket?

Folyamatosan bővítem az elérhető tartalmat!

Hogyan épülnek fel a leckék?

Minden lecke elméleti és gyakorlati elemekből áll. Először megbeszéljük a lecke tartalmát, utána a megbeszélteket a gyakorlatban is kipróbáljuk.

Mit tartalmaznak a leckék?

Az oktatói tapasztalatom alapján nem tudjuk 20 percnél tovább fenntartani a figyelmünket, ezért minden leckét több kisebb, könnyen megtanulható részre bontottam. A leckék ismételt feldolgozása egyszerűbb és hatékonyabb. Minden leckéhez tartozik videó, ugyanakkor a tényleges gyakorlást igénylő anyagoknak elkészítettem a szöveges változatát is.

Tanulás után miért jelentkezzek ki az Oktatói felületből?

Nagyon fontos, hogy mindig kijelentkezz a védett oldalról, mert ha nem így teszel, akkor a legközelebbi bejelentkezésnél hibát írhat ki a gép. Kilépni úgy tudsz, hogy kattints a Vissza az elejére menüpontra, ezt követően kattints a Szia, "neved" gombra, majd válaszd ki a Kijelentkezés gombot.

end faq

Visit in 888bingo information.