Igen, szeretném a "betonstabil" számítógépes tudást MOST!

Segítségre van szükséged?

Hívd a +36 20 490 71 58-as telefonszámot vagy küldj nekünk e-mailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Szívesen válaszolunk bármilyen kérdésedre.

Mi történik a megrendelésem után?

A megrendelésed után, e-mailben elküldjük a díjbekérő levelet.

Amikor befizetted a rendelésed, aktiváljuk a hozzáférésedet a tagsági részhez, és e-mailben elküldjük a felhasználó neved és jelszavad.

Bármilyen kérdésed van, nyugodtan tedd fel nekünk, minden kérdésre szívesen válaszolunk.

Tartsd be a szabályokat!

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak.

A megrendelőlap elküldése fizetési kötelezettséggel jár!

Szeretném megtanulni hogyan lesz élmény a számítógépezés:

  • Nagy hatékonyságú oktatói rendszer
    Ez a legfontosabb - e nélkül nincs esélyed a hatékony tanulásra. Az oktatói felület tartalmazza az előfizetésednek megfelelő videós leckesorozatot, dokumentumokat és az állandóan bővülő tartalmat!
  • A Tudatos Számítógépezők alap rendszer

    Meg fogod kapni az alap rendszert. 1 évig elérhetővé tesszük a távoli segítséget. Ha bármi gondod van a gépeddel csak szólnod kell. Minden segítséget megkapsz a tanuláshoz.
  • Folyamatos támogatás és segítség

    Nem pusztán a leckékhez jutsz hozzá. Naprakész információkat kapsz, hogy mi történik az oktatói rendszerben, tehát nem maradsz le semmiről. Ha elakadtál telefonos segítségünket is igénybe veheted.
[Form oktatas_regisztracio not found!]
  • © 2015 Tudatos Számítógépezők

Visit in 888bingo information.