Halihó kedves Érdeklődőm!

Ha titokban már téged is régóta kínoz a kérdés, hogyan tudnál segítség, türelmetlen beszólások nélkül úgy számítógépezni, hogy értsd mi történik ebben a világban, akkor ez az ajánlat érdekelni fog…

Mert ha ismered ezeket a finom, de érett technikákat, akkor úgy leszel sokkal tudatosabb felhasználó, hogy gond nélkül fogsz tájékozódni az interneten és a számítógépet biztosabb kézzel kezeled majd.

Ugyanakkor senki sem szereti, ha rávilágítanak a hibáira, mert valamit nem tudni, az a gyengeség és tehetetlenség jele lehet. A számítógéppel ugyanez a helyzet, inkább rosszul használjuk, minthogy beismernénk van még mit tanulnunk.

És akkor kezded igazán kényelmetlenül érezni magad, amikor a meggyőződésed ellenére az a hülye gép már megint önálló életre kelt. Nem mersz kattintani, nehogy elronts valamit és már nem kérdezel, mert csak türelmetlen választ kapsz cserébe. Nem így van?

Szóval, ha keresed a módját, hogyan tudnád magasabb szintre emelni a számítógépes tudásodat, úgy hogy a tanultak meg is maradjanak és bármikor visszakereshetők legyenek, akkor gyanítom, már kiderült számodra is, hogy ezt nem tanítja idehaza senki…hiába szerzed meg a számítógépezésről szóló anyagokat, ezeket a finom technikákat nem találod bennük…

Legalábbis eddig így volt…ám most ezen változtatunk…

Kezdem egy ingyenes 10 leckéből álló anyaggal, amit az email címedre küldök ki!

Email*
Név*