Számítógépezés vacakolás nélkül

4 700 Ft

– Tananyag elérése 1 évig

Kategória:

Leírás

Tudod, igazán büszke vagyok rá, hogy végre eléd tárhatom ezt az anyagot…az anyagot, amit eddig nem osztottam sehol. Bízom benne, hogy értékeled majd. Megmutatom az Alapokat, látni fogod a hogyanokat a Windows7, Windows10 használatában. Internetezünk, nem is akárhogy!

De mit kapsz meg ebben az anyagban?

1. Először egy bevezetővel találkozol, hogy miként működik a számítógép és mi a különbség a hibás és a helyes számítógép használat között – ez segít megérteni és meglátni azokat a különbségeket, amelyek miatt a legtöbben rosszul használják a számítógépet.

2. Hogyan kerüld el a legnagyobb hibákat amiket a kezdők elkövetnek, és amelyek szabotálnak minden tanulási sikert?

3. 3 fő dolog, amit tanulás előtt meg kell értened – ezek lesznek az új, fejlett tudásod alapkövei…az első teszi erőssé az alapokat…a második segít a gyakorlati tanulásban…a harmadiktól leszel tudatos felhasználó…

4. A mester stílus – hogyan használd tudatosan a számítógépet…ez az anyag lelke, amiből megismerheted, hogy változik át a mechanikus számítógép felhasználó betonstabil, tudatos felhasználóvá (igen, a teljesen kezdők is EREDMÉNYESEK lesznek…sokkal finomabb technikákról van szó…ezektől leszel igazán hatékony…nem is hinnéd, mennyire)

5. MIT gyakorolj, hogy mindig automatikusan lézerpontossággal kezeld a számítógépet. Így el fogod kerülni a galibákat, nem lesz több rémisztő üzenet és mindig a megfelelő helyre fogsz kattintani…

Ezek tehát, NEM azok a technikák, amiket eddig olvashattál és láthattál a számítógépezésről! Ezek a technikák azok, amiket kevesen használnak…pedig…már bocsánat a kifejezésért, de kurva jól működnek!