ALAPOZZUNK

Kezdjük az alapoknál
Cél a betonstabil tudás

Az igazság az, hogy a számítógépet nem elég bekapcsolni és nyomkodni. A számítógép utasításokat hajt végre, ami a legtöbb felhasználónak - akik nem jártasak ebben a világban - úgy tűnhet, hogy nem azt csinálja a gép amit akarunk. A gép mindig engedelmeskedik, nem is tehet mást. Megismertetjük veled ezt a világot, lefektetjük az alapokat, hogy tudatosan irányítsd a számítógépet.

 

Tapasztalatainkat átültettük a tanításba

Bizonyított az Oktatói Klubtagság

 

Az A Klubtagság célja, hogy irányt mutasson és segítséget nyújtson a helyes számítógép használatban. A termék megvásárlásával azonnal kezdetét veszi a személyes útmutatás. Sok ember fizette ki a termék árát, mert nem csak a tudatos kezelést tanulja meg, hanem állandóan bővülő digitális mankóhoz és svájcibicskához is jut. Rendet teszünk a fejekben, tisztázzuk az alapokat, ezáltal eljutunk a tudatos számítógép használathoz.

A Klubtagság azonnal használható, a rendszer teljes egészében a felhasználó igényeire van szabva.

 

Az egyszerű rendszer mindenkit megtanít

Számítógépezni

 

Évekig bosszankodtam a gépem miatt és nem gondoltam, hogy a használata valaha örömet fog okozni. Végre képes vagyok normálisan dolgozni rajta.
Gál József

Példaként vegyük József történetét. Évekkel korábban József a munkájához számítógépet vásárolt. Próbálta önállóan megtanulni a gép használatát, de nem volt sikerélménye és a gép inkább nyűg volt mint öröm. A számítógépes tanfolyamon szerzett tudása pedig fabatkát sem ért, a gyereki, unokája idő után türelmetlenül elhajtotta. Szerette volna, ha a technika vívmánya segíti a munkáját nem pedig hátráltatja. A feleségét az őrületbe kergette az állandó szitkozódásával és csapkodásával, hogy a gép már megint nem azt csinálja amit szeretne. Egy faluban laktunk és több ízben segítettem a problémái megoldásában és egyik alkalommal szóba került, hogy megtanítom használni a gépét. Örült és élt a felkínált lehetőséggel és hónapról-hónapra egyre magabiztosabban mozgott a számítástechnika útvesztőjében.

 

Az Oktatói tagság

Jellemzői

 

Könnyen kezelhető felület, átlátható menürendszer, gyakorlási lehetőség...

 

 • A rendszer pillanatok alatt használható

  A rendszer készen áll a használatra, pusztán élned kell a lehetőséggel. A tudatos használathoz kérd a segítséget és mi a rendelkezésedre állunk.
 • Nagy hatékonyságú oktatói felület

  Ez a legfontosabb - e nélkül nincs esélyed a hatékony tanulásra. A tagi oldal tartalmazza az előfizetésednek megfelelő videós leckesorozatot, dokumentumokat és hanganyagot!
 • Személyes segítségnyújtás

  A hiba javítását akár a helyszínen megkezdjük. A leegyeztetett időpontban személyes kiszállással elhárítjuk a hibát.
 • Átadjuk a tudásunkat

  Az összegyűjtött gyakorlati praktikáinkat csokorba szedtük és ez most a rendelkezédre áll. A tudatos számítógépezés alappillére a tanulás.

Ha olyan terméket keresel, ami gyors, hatékony, az ára megfizethető és segít rendszerezni és gatyába rázni a számítógépes ismereteidet, akkor vásárold meg az Oktatói tagságot még ma.

Kattints ide a csatlakozáshoz, MOST

 

Nagyon sok felhasználó használja az Oktatói tagságot

és nem azért mert mi vagyunk az egyetlen számítógép oktatással foglalkozó csapat...

Ugyanakkor mi vagyunk az egyetlen csapat, akik stabil használatra tanítjuk a felhasználókat. És az egyetlen csapat akiknek szándéka, hogy a felhasználó hatékonyabban használja a számítógépet és biztosabban mozogjon a digitális világban.
Rendkívül kényelmes és biztonságos! E-mailen vagy telefonon üzenhetek ha valami nem működik, legkésőbb 24 órán belül megoldják a problémámat!
Hidvéghy Judit
Új megközelítés a számítógép oktatásnak. A korlátlan hozzáférésnek köszönhetően bármikor számíthatok a csapatra és rövid időn belül választ kapok a kérdéseimre. Gyors, olcsó, hatékony! Köszönöm nektek, csak így tovább!
Szűcs Anita
El sem hittem, hogy végre olyan szolgáltatást találtam, ami nem átverés és nyugodt szívvel tudom ajánlani. Bizalmat szavaztam és nem csalódtam, az oktatói formulával rengeteget tanultam. Végre értem mi miért történik a gépen!
Újhegyi Zoltán

Az Oktatói tagságot a felhasználók az egész országban használják.

Az emberek megtalálták a biztos hátteret, szakmai kérdés esetén rendelkezésükre áll egy biztos pont akihez fordulhatnak. Ugyanakkor sajátjuknak érzik az állandóan bővülő termékeket és ezáltal stabil digitális mankó segíti a hétköznapjaikat. Mi kell még, hogy TE is használd ezt a Rendszert?

Regisztrálj

az Oktatói közösségbe még MA!

Visit in 888bingo information.