Mi az a Tudatos Számítógépezők Klub? Nézd meg:

Tudatos Számítógépezők Klub: teljeskörű segítség a számítógép és az online világ elsajátításához

106 db videós tananyag

Bármennyit kérdezhetsz tőlem az előfizetők Fb csoportjában

Gyakorlati feladatok

Személyes oktatási lehetőség

Távoli számítógépes segítségnyújtás

Telefonos konzultációs lehetőség

A KLUB JELENLEG ZÁRVA VAN!

A számítógép kezelésének 5 rákfenéje

Avagy ezért van szükséged a Tudatos Számítógépezők Klubra

#1 Nem akarsz profi számítógépes lenni, felhasználó vagy

Neked nem kell profi számítógépesnek lenned, majd én összepiszkolom a kezemet helyetted. Csak az a dolgod, hogy megtanuld a tananyagokból a lényeget és utána használd a tanultakat. Megegyeztünk?

#2 Alig van időd, de szükséged van a számítógépre

Nem érsz rá ingyenes cikkeket olvasgatni, nem fér bele az idődbe, hogy lukra fuss átgondolatlan oktatói megoldásokkal. Ha időszűkében vagy, akkor a kipróbált, bizonyított megoldásokra van szükséged és itt pont ezt kapod.

#3 Egyedül vagy és így nehéz motiváltnak maradni

“Egyedül nincs kedvem tanulni…” VAGY “Csak a személyes tanfolyamok érnek valamit…” Ismerős mondatok a környezetedből? A Tudatos Számítógépezők Klubban proaktív, érdeklődő felhasználókkal leszel összezárva és imádni fogod!
Egyedül maradsz a tömeggel odakint vagy csatlakozol közösségünkbe?

#4 Sok a kérdésed, de nincs kinek feltenni

Melyik a legjobb víruskereső? Hogyan másolok pendrive-ra? Hogyan használjam a Google drive-ot? Lassú a gépem, mit tegyek? A kérdések csak ömlenek menet közben, épp ezért leszek én a számítógépes mentorod, aki személyesen válaszol minden feltett kérdésedre a Facebook csoportban.

#5 Amit tavaly megtanultál, ma már nem emlékszel rá

Főleg, ha ritkán használod, de na aggódj, mindenkinek egyenlőek a feltételek. A kérdés csak az, hogy lemaradsz az önfejlesztésben és félni fogsz a géptől és állandóan mást fogsz hibáztatni a kudarcaidért, vagy kortól függetlenül gatyába rázod az ismereteidet és vacakolás nélkül gépezel.

Dömők Balázs

Helló, Dömők Balázs vagyok, a Tudatos Számítógépezők alapítója.
Több mint 15 éve segítek az 50 év feletti embereknek megérteni és megtanítani a számítógépük használatát, hogy tudatosabb, jobb felhasználóvá váljanak.
Az elmúlt évek során a saját bőrömön – és pénztárcámon – tapasztaltam meg, hogy mi működik és mi nem a számítógépes képzéseken, így neked ezt a tanulópénzt már nem kell megfizetned.
Az a feladatom, hogy a fiatalabb és idősebb generáció közötti digitális szakadékot nagymértékben csökkentsem.
A magabiztosabb számítógép használat a tanulásból és gyakorlásból fog jönni és én ebben segítelek. Megmutatom, miként legyél jobb kezelője a számítógépednek.