Ezt nem hiszem el, újra felbukkant egy bitpojáca. Játsza a keményet, fenyegetőzik egy kamu levéllel és abban bízik, hogy a felhasználó összetojva magát azonnal küldeni fog pár ezer eurót.

De rácseszett, hiszen nem elég, hogy magyartalan a levél, de azt írja, hogy a webkamerámon keresztül lebuktatott, miközben pornót nézek. Sőt lementették ezeket a tartalmakat a saját szervereikre és ha nem fizetek, akkor elküldik az összes ismerősömnek. Mit is mondhatnék? Hajrá!

Háááát fiúk és lányok ezzel az állítással egy a probléma, nincs webkamerám, tehát nem rögzíthettek semmit.

Nektek is azt tanácsolom, hogy ha olyan levelet kaptok, amiben állításuk szerint tiltott tartalmat nézel és ezt átmásolták a saját vasukra, ugyanakkor kényük-kedvük szerint beléphetnek a gépedre, bekapcsolva a kamerát és mikrofont, amelyet észre sem veszel, nos kezeld fenntartásokkal a levelet.

Amit mondok, mert ha már mondok valamit, akkor azonnal töröld a levelet, ha a levélben találsz kattintási lehetőséget, véletlenül se kattints rá, mert akkor valóban letölthetsz egy kártékony programot, ami valóban okozhat problémát. Tehát NE tedd!

Ezt a kamu levelet töröltem, neked is ezt javaslom!